Alla inlägg under oktober 2009

Av Hanna - 13 oktober 2009 08:46

Fan va segt de var att ta sig upp i morse, Hatar verkligen att behöva stiga upp. Men de gick och när jag väl kom till Vårdc. så tog de typ 5 min så var jag påväg hem igen.


Nu har jag lagt mig i sängen igen, jag vet dåligt val, men är myyysigt här och så kanske man får sova nån timme till :).

Av Hanna - 12 oktober 2009 23:48

Har väntat på mina hungerkänslor hela eftermiddagen, men är inte hungrig alls. Inte sugen på mat alls, ätit en näve popcorn sen jag och Annelie var på lyktan vid 12. Fattar inte varför, när jag var riktigt förskyld gjorde jag inget annat än att äta. Jaja de löser sig väl.


Måste försöka sova snart, ska upp och ta prover imorgonbitti kl 8.20 om jag kommer ihåg rätt. Huvva. Men man måst ju.


Har legat i soffan hela kvällen och dum glott tv, har varit riktigt skönt, fått några trevliga sms så humöret har varit uppåt.!. :)


Nu är de boken som gäller. Chill.!

Av Hanna - 12 oktober 2009 20:49

Suttit och läst gammla blogginlägg. Var underhållande, kanske inte har skrivit mycke men jag kommer ju ihåg vad som hände just den helgen fast jag inte skrivit ut de. Som där i Maj eller i Augusti, eller redan där i April. Har hänt mycke sen jag startade den här bloggen. Inte för att de syns i den men jag vet de, det räcker.!. :)



Av Hanna - 12 oktober 2009 17:26

Blev att fara ner på stan en sväng till med Annelie. :) Vi gick runt och kolla på olika affärer ett tag, fattiga jag fick bara titta, Annelie hittade ett par byxor.


Sen blev de en kaffe på Myggan, eller varm choklad med grädde för mig, värmde verkligen själen. Sen ringde Jenni och eftersom de var folk tomt på Myggan så satt jag på högtalaren så var som att vi satt där alla tre igen och surra å hade trevligt.! :D.

  


Sen gick vi en sväng till bibblan oxå, så jag har lånat mig en bok som jag har tänkt börja läsa i kväll. Jag vet de är lite konstigt, jag är nykter och lånar böcker. haha. Ibland behövs de.!.


Nu är de dax för en kopp Te tror jag min hals är ännu lite sliten.!.

Av Hanna - 12 oktober 2009 13:49

Blev väckt kl 9 imorse av att mobilen ringde, var från Folkan, så ska jobba på lördag :). Ska bli kul, tycker alla kan ta och komma dit, strunta i hotellet.!. ;)


Hunnit med en fika med Annelie på lyktan, var riktigt gott med en macka och lite fika. Sen har jag gjort några ärenden och nu sitter jag här igen. Frågan är vad man ska hitta på nu då.


Nu är de två veckor sen jag var ute och drack, och nu till helgen blir de oxå nyktert, känns bara fint :).


Känner att jag börjar få tillbaka lite krafter, Så snart är jag Supergirl igen. haha.


  

Av Hanna - 8 oktober 2009 00:16

Det började ganska tidigt, kan väl säga att jag växt upp med de. Men då var de väl inte riktigt min stil. Sen en dag så fick jag min första skiva och då var väl de hela kört, det fortsatte väl ganska lugn, tog till mitt beroende när jag var hemma, mamma och pappa har fått uthärda mycket.


Sen när jag fick min första walkman började jag kunna ta med mitt beroende ut till gatorna, bussarna, skolan. Men de var ändå på en lugn nivå. Sen när jag blev lite större fick jag ta över mamma och pappas högtalare och då blev de direkt på en högre nivå. Att dom högtalarna ännu går att lyssna på är ett mysterium. Sen fick jag kompisar med bilar och ljud, då hittade jag ett helt nytt sound som var helt underbart. Sen gick tiden och jag lyssnade när jag fick chansen, var ännu inget som jag såg som något livs viktigt. Så fortsatte de några år.


Sen har väl beroendet trappas upp eftersom. Idag kan jag inte funka eller leva utan musik, känner mig tom utan att ha något spelandes i mina öron några timmar varje dag. Jag får panik av att gå själv, åka buss eller bara vara själv utan musik, finns inget värre.!.


Så tänkte bara ägna ett blogginlägg till de som faktiskt alltid finns, utan nån som helst baktanke, Musiken!.Den är med vilket humör man än är på. Love to the MUSIC.!

Hmm

Av Hanna - 5 oktober 2009 13:50

Dax igen, varit förskyld sen i fredags.! Hatar de här.!

  

Ovido - Quiz & Flashcards